• Beleef de Mexico reizen van Vutekaan Travel. Zij hebben een uniek reisschema dat is gebaseerd op de Gulden Snede van de heilige geometrie. De verschillende Maya-heiligdommen die bezocht gaan worden zijn onderling met elkaar verbonden door hun specifieke ligging. De eerstvolgende reis is gepland van dinsdag 26 februari tot dinsdag 12 maart 2019 .

  Elke plek is tevens gerelateerd aan één van onze chakra´s en het volgen van de hierop gebaseerde reisroute heeft een filterende werking op onze energetische lichamen, o.a. de chakra´s, en het fysieke lichaam. Het is een perfecte start voor de nieuwe cyclus die na de transformatie zijn aanvang nam!  Met een bedroefd hart kondigen we het afscheid aan van Maya Priester en Tijdsbewaarder Hunbatz Men, die op 6 september 2016 is overgegaan. Vutekaan Travel dankt hem voor de mooie momenten en leerstukken van de Maya cultuur die we hebben mogen meemaken.  Doordat de Transformatie eind 2012 harmonieuzer is verlopen dan verwacht, zijn een deel van de Maya-profetieën niet uitgekomen. Daarnaast heeft Moeder/Vader God een gedeelte van het Karma van ieder mens als bonus gegeven, welke in de periode tot rond 2022 steeds meer in zal gaan. Hierdoor zal de persoonlijke Maya Toon en Zegel, ook bekend als de Galaktische Signatuur, 7 plaatsen op gaan schuiven ten opzichte van vóór de Transformatie. Dit zal voor iedereen rond 2022 merkbaar worden. Lees meer hierover door te klikken op ´2012´.  Vutekaan Travel: Spirituele Workshop Reizen naar Yucatán in Mexico

  Welkom bij Vutekaan Travel! Heb je altijd al een spirituele rondreis in Mexico willen maken? Weet of voel je dat er meer bestaat tussen hemel en aarde dan dat ons in de huidige samenleving wordt geleerd? Intrigeert het esoterisch erfgoed van de oude Maya jou enorm? Wil je je energetisch verder ontwikkelen en nieuwe 5e dimensionale helingstechnieken leren in een fantastische setting? Dan ben je naar de juiste plaats geleid.

  Leer Esseense Helingstechnieken tijdens een tweedaagse workshop op een unieke jungletuin-locatie in een authentiek Mayadorp, pas de beroemde 13 Manenkalender die gebaseerd is op de oude Mayakalenders toe in je dagelijks leven en treed in de voetsporen van de Oude-Atlantiërs met het volgen van de Gulden Snede reisroute.

  De setting voor onze esoterische reizen is het schiereiland Yúcatan, dat enerzijds grenst aan de Golf van Mexico en anderzijds aan de Caribische Zee. De wereldberoemde Tempels die de Oude Maya´s ons nalieten zijn omringd door prachtige natuur of liggen schitterend aan de kust gedrapeerd. Denk hierbij aan een aantal tempelplaatsen van de bekende Puuc-route, het achtste wereldwonder Chichén Itzá of het mysterieuze Palenque.

  Met een bezoek aan een aantal koloniale plaatsen, zoals Campeche, krijg je meer inzicht in de recentere geschiedenis van dit gebied. Maar alles wordt in een ander perspectief geplaatst door een alternatieve, meer kosmische geschiedenis die ruimschoots de gehele reis aan bod komt. Een historie die onaangetast is door machtshebbers en die ons dichterbij onze oorsprong brengt.

  De kern van de reis is de workshop van de Essenian Healings, waarbij de recentelijk op aarde teruggeplaatste nieuwetijds (5e dimensionale) heelkunsten aan je overhandigd worden. Tijdens de 2-daagse workshop ontvang je drie verschillende healings van het eerste niveau, de kennis hoe je dit als kanaal op correcte wijze kan toepassen en een 16-delig stenenpakket (o.a. Lapis Lazuli en Amethist). Daarnaast leer je deze op de Esseense wijze te reinigen en op te laden en ontvang je het diploma van Essenian Assistant Healer. Het doel is om deze zoveel mogelijk in praktijk te brengen. Het is dan ook onze intentie om gedurende de reis deze healings aan de lokale bevolking aan te bieden als vorm van dank en respect.

  Lees meer op onze website over de Essenian Healings en hun belang in deze bijzondere tijd, over de modules over de Mayakalender en de Oorsprong van de Mensheid. Ook zul je achtergrondinformatie vinden over de Gulden Snede route en een dag-tot-dag beschrijving van ons reisprogramma, inclusief sfeerimpressies van onze verblijfplaatsen en nog veel meer. Mocht je dan toch nog vragen hebben, lees dan meer op de Veelgestelde Vragen pagina of vraag het ons direct via het contactformulier.


  Reisleiding

  Deze onvergetelijke reis zal geleid worden door Franky Pons. Door zijn bewandelde twee sporen pad is hij opgeleid tot Reiki Master, Essenian Master en Essenian Healing Journey Healer en is hij tegelijkertijd ervaren geraakt in de toeristische sector. Als 1st Initiated Essenian Master in deze tijd zal hij ook de Workshops van de Essenian Healings verzorgen. Lees verder onder de sectie Uw Reisleider.