• Verblijf en Sfeerimpressie

  Voel de magie van de bijzondere, spirituele plekken, die door de oude Maya´s uitverkoren werden om hun Tempels te creëren. - Waarom juist daar? - Kom meer te weten over hun mysterieuze motieven en geheime (lees: esoterische) kennis die hen hiertoe bracht.

  De antieke geschiedenis heeft de toon gezet voor de daaropvolgende, niet altijd even prettige, gebeurtenissen. Toch heeft er altijd een Goddelijke onderstroom bestaan die het voortbestaan van de heilige kennis omtrent onze oorsprong en bestaansreden heeft gewaarborgd. Dit ondanks het onfortuinlijk vaak doeltreffende, vernietigende optreden van met name de Katholieke kerk en de conquistadores toen deze eenmaal voet aan wal zetten in ´de Nieuwe Wereld´.

  Door een bezoek te brengen aan de eerste, belangrijke gestichte nederzetting van Europeanen in Yúcatan en het klooster waar het overgrote deel van de geschreven kennis van de oude Maya´s is verbrand, maken we kennis met de veelal niet zo rooskleurige recentere verleden. Een verleden dat nadrukkelijk de wereld waar wij nu in leven heeft vormgegeven.

  Ook dan is het weer de Maya kalender die al deze aspecten samenvattend kan verklaren…

  Tempels

  Deze en meer Maya heiligdommen liggen ten opzichte van elkaar in een geometrisch patroon gesitueerd en elk van hen draagt een ander soort energie.

  Accommodatie

  Een visuele impressie van de verschillende overnachtingsplaatsen...

  CANCÚN

  SANTA ELENA

  IZAMAL

  LUUM AYNI (vlakbij VALLADOLID)

  TULUM

  KOHUNLICH

  PALENQUE

  CAMPECHE

  MÉRIDA

  Landschap en cultuur

  Een greep uit de met zorg geselecteerde verblijfplaatsen op schitterende locaties, die in alle gemakken voorzien.