• Reis boeken

  Je kunt boeken door middel van het zenden van een email naar info@vutekaantravel.com , waarin je de volgende informatie aangeeft:

  Voornaam en achternaam zoals vermeld in je paspoort, paspoortnummer, roepnaam, adres/postcode/plaats, telefoonnummer(thuis/mobiel), geboortedatum, emailadres, telefoonnummer thuisblijvers. Ook kun je dan al aangeven of je een extra optionele healing of inwijding zoals beschreven staat op de website wilt ontvangen.

  Wij zullen je dan zo snel mogelijk een document toesturen met de karakteristieken van de reis zoals deze op dat moment vermeld zijn op de website, de totale reissom (€1075 + optionele Healings) en de op dat moment geldende reisvoorwaarden. Deze maken allen deel uit van onze overeenkomst.

  Om je boeking te bevestigen maak je binnen een week na boeking 35% van de totale reissom over naar La Caixa in Spanje (BIC is CAIXESBBXXX) op rekeningnummer/IBAN ES71 2100 1351 1301 0060 7606. Een week voor de op de website geplande aanvangsdatum van de reis dient de gehele reissom overgemaakt te zijn. Houd hierbij rekening dat de overschrijving afhankelijk van je bank 3 tot 5 dagen kan duren.

  Optionele Healings & Inwijdingen

  In het reisprogramma is bewust ruimte vrijgehouden voor diegene die het gevoel hebben een Essenian Healing, Essenian Healing Journey, Reiki behandeling of Reiki Inwijding (excl. Mexico) wil ontvangen. Voor reizen korter dan een week is dit hoe dan ook beperkt tot maximaal 1, vanwege de vereiste tussentijd die voor energiewerk aangehouden dient te worden, zodat per heling het maximale eruit gehaald kan worden. Bij reizen langer dan een week is de mogelijkheid tot meerdere healings afhankelijk van de reisopzet.

  Als je hierin geïnteresseerd bent, geef dit dan zo ruim mogelijk van tevoren aan. Ook indien je er nog vragen over hebt. Dat geeft ruimte zodat met de Goddelijke Gidsen gecommuniceerd kan worden of de door jou gewenste healing of inwijding ook mogelijk is vanuit Karmisch perspectief. Zo ja, dan wordt er door 1st Initiated Essenian Master Franky Pons contact met je opgenomen voor een eventueel intake-gesprek en stap voor stap uitgelegd hoe het in zijn werk gaat.