• Contact

  Heeft u vragen over de reis of de workshop, een andere vraag of hulp nodig met reserveren, neemt u dan gerust contact met ons op. Per telefoon 0643745822, email info@vutekaantravel.com of door middel van het contactformulier onderaan deze pagina.

  Boeken

  Gebruik voor het boeken van je reis het liefst het contactformulier. Wij zullen je dan zo snel mogelijk een document toesturen met de karakteristieken van de reis zoals deze op dat moment vermeld zijn op de website, de totale kosten en de op dat moment geldende reisvoorwaarden (zie hiervoor de sectie ‘Reisvoorwaarden’). Deze maken allen deel uit van onze overeenkomst. Als je dat wilt, geef dan ook aan welke Healing of Inwijding (excl. Mexico) je zou willen ontvangen.

  Om je boeking vervolgens te bevestigen maak je binnen een week na boeking 35% van de totale reissom over naar La Caixa in Spanje (BIC is CAIXESBBXXX) op rekeningnummer/IBAN ES71 2100 1351 1301 0060 7606 ten name van F.J.L. Pons. Een week voor de op de website geplande aanvangsdatum van de reis dient de gehele reissom overgemaakt te zijn.

  Contactformulier

  Voornaam: (zoals vermeld in je paspoort)
  Achternaam: (zoals vermeld in je paspoort)
  Paspoortnummer:
  Roepnaam:
  Geslacht:
  Adres:
  Postcode:
  Plaats:
  Telefoonnummer:
  Geboortedatum:
  Emailadres:
  Telefoonnummer thuisblijvers:
  Extra (optionele healing of inwijding):
  Vragen: