• Praktische informatie

  Neem witte kleding of kleding met pasteltinten (zonder patronen of opdruk) mee voor de Essenian Workshop Level 1 en het oefenen van de Essenian Healings. Wit voert negatieve energie namelijk optimaal af. Om de doorstroming van de energie te bevorderen is het wenselijk dat het kleding is waarin je je comfortabel voelt en die gemakkelijk zit. Draag geen (leren) riem en geen sieraden, m.u.v. echt goud, zilver en parels, absoluut niets met steentjes. Neem eventueel een dekentje mee om je voeten te verwarmen.

  Het hoge energetische werk, de esoterische lessen en de aanwezigheid van de Leylijn zorgen voor erg hoge energie, waardoor realisaties en healing zo sterk mogelijk plaats kunnen vinden. Drink ter ondersteuning ook meer water dan normaal, op workshopdagen minstens 2 liter per dag. Alcohol en tabak werken erg verstorend op het proces, dus hoe minder hoe beter. Hetzelfde geldt voor energieverlagende voedingsstoffen, zoals vlees en vis. Beperk ook de hoeveelheid koffie, bijvoorbeeld één per dag. Op de Workshop dagen kun je koffie en thee met theïne (zwarte thee) het best vermijden.

  Tijdens de Workshop is roken binnen niet toegestaan en mobiele telefoons horen uit te staan in verband met mogelijke verstoring van de energie.

  Vergeet verder het volgende niet:
  - paspoort.
  - zorgpas of verzekeringspolis.
  - (reserve)bril, lenzen en lenzendoosje.
  - eventueel badkleding.
  - schrijfblok met pen.
  - dikke trui en warme pantoffels.